Започвам CISCO курсове

October 16th, 2008 Публикувано в Разни

Започвам първия модул за CCNA. Днес взех пари от касата на фирмата и платих за мен и още двама колеги. Дори успях да преметна университета да мина със студентска такса.

CISCO

Аз съм пишман студент, прекъснал съм преди 2 или 3 години и аз не помня вече колко. Но пък една молба за 0.50лв сега спести 150лв на фирмата ми. Аз и Мишо Кръстев минахме с такса 250лв, а иначе е – 400, колкото платихме и за третия колега.

Както и да е. Предната седмица направихме първата сбирка на хората, които ще ходят на курса, но беше просто опознаване. Обясниха ни и в какво ще се състои самия курс. Сега ще чакам да ми пратят мейл с ден и час за първата лекция.

Единият от лекторите ще бъде Веселин Николов, който изнесе лекция на тема “Решение на Cisco за оптимизация на WAN мрежи” по време на семинара на Fujitsu Siemens Computers и Стемо в х-л. Космополитан. Координатор на академията към Русенския Университет е доц. д-р инж. Михаил Илиев, който е декан на факултета по Електротехника, електроника и автоматика в университета. Доц. д-р инж. Михаил Илиев също така помогна за осъществяването на миналогодишния OpenFest в Русе. От цялата работа става ясно едно – няма случайни хора, няма и аз да съм такъв. Макар да поназнайвам това-онова в областта на мрежите, нямам намерение да отивам там с някакво самочувствие, а да попивам всяка думичка. Вероятно имам пропуски в познанията, които се надявам да запълня след края на това упражнение.

  1. 1 отговор към “Започвам CISCO курсове”

  2. От Калоян К. Цветков на Oct 21, 2008

    Ами браво! Веско е пич, и ако и другите в курса са на неговото ниво, наистина няма да има случайни хора там 😉

Коментарите са забранени.