Deja Vu

June 25th, 2008 Публикувано в Разни

Отдавна не ми се беше случвало, но тази вечер сякаш си навакса. Прибирам се от работа малко по-късно (с има няма 2-3 часа, дълга история…) и по пътя си паля цигара, когато ме осени това явление.

Изведнъж се сетих че съм го правил и преди. Не просто съм си палил цигара, но си спомних, че държах под същия ъгъл в едната ръка кутията цигари и MP3 плеъра. След това не знам какво ме накара да се обърна наляво и бум – за втори път. Този път една стара черна Волга ме гледаше с кръглите си фарове точно от същото място като преди. Изведнъж усетих и как и музиката се оказа същата – Black Rain на DJ Bobo. Три пъти за по-малко от минута, кой може да се похвали със същото?

Не знам аз ли се сдухвам, че обръщам внимание на подобни глупости, но нямаше как да не го забележа. Да не говорим, че напоследък съм заслушал и опера. Поне доколкото музиката на Sarah Brightman може да се нарече опера, важното е, че наистина ме отпуска, а последните няколко седмици наистина ми се събра много напрежение. Но нищо, отпуската наближава, как ще се отпусна тогава и ще забравя за компютри, интернет, потребители, шефове и т.н.

Коментарите са забранени.