Mozilla Firefox на 5 години!

November 10th, 2009 Публикувано в Евала!, Забавление

Вчера беше отпразнуван 5-тия рожден ден на браузъра с отворен код – Firefox. Това е световно събитие, което се организира във всички краища на света. Специално за България знам, че в София празнуваха по време на OpenFest-а, но един ден предварително, също така за Габрово имаше планове, но не съм в течение как се развиха нещата там.

За това пък в Русе се събрахме голяма агитка. Знайни и незнайни Firefox фенове заехме наредените по цялата ширина на барчето в Роял маси. Събрахме се доста повече хора, от колкото очаквахме, дори имаше фенове на IE и такива ползващи Safari. Но пък ние лисичарите сме отворени и не изгонихме никого.

Firefox Рожден Ден

Уви подаръците се забавиха и нямаше тениски и гривни, но това не попречи на празника. Програма нямаше, но в началото, преди да се напият всички, екип от канал КИС 13 взе интервю от Красьо и Граучи, скоро се надявам да имаме запис. А за Web и Firefox се говори само първия половин час, докато се посъберем, после започнаха бирите с разговори и простотии в свободен стил. Веселбата беше на макс, тези, които пропуснаха да имат едно на ум следващия път.

  1. 6 отговора към “Mozilla Firefox на 5 години!”

  2. От Георги Георгиев на Nov 10, 2009

    Ами при нас работата се обърка – някой ти казва, че ще уреди всичко да не се притесняваш и в последния миг ти казва “ами то няма да стане”, а и подаръците не дойдоха.

  3. От Красимир на Nov 10, 2009

    И тук не дойдоха, но това не попречи да се съберем. И тоя път се хванах сам да уреждам заведението, защото най-лесно става така 🙂

  4. От Георги Георгиев на Nov 10, 2009

    То и аз принципно разчитам главно на себе си, но преводача на mozilla, който е от тук нещо явно….абе издъни се. Току що получих някакъв мейл за пратката, но кой да ти каже. Най-много да се спретне тези дни нещо малко.

  5. От Цветелин Павлов на Nov 11, 2009

    от моето око: https://picasaweb.google.com/sub.coder/5#

  6. От MStanchev на Nov 21, 2009

    Хубаво е да се популяризира Firefox, аз съм много доволен от програмата и я ползвам от версия 1.3 🙂

  7. От Калин на Feb 3, 2010

    Наскоро писаха, че в България ползването на Firefox е надминало това на IE – само така да я караме 🙂

Коментарите са забранени.