Да спасим мъжа! Как не?

July 16th, 2009 Публикувано в Мизерии

Вероятно сте гледали заветната реклама на Каменица:

Такааа, има едно нещо с което не съм съгласен и едно нещо с което съм.

Първо Каменица е ЖЕНСКА бира! Да, всички сме гледали и чували лозунгите “Мъжете знаят защо!” и т.н., но е факт, че по заведенията Каменица се пие от 90% жени и тук-там някой мъж. Аз лично съм работил в такава кръчма и мъжете пият Ариана и Загорка. Просто едното е по-евтино, а другото е по-горчиво. Не е някакво сладникаво като Каменицата. Та от Каменица не знам комплекси ли избиват, като таргетират рекламите си само към мъже или просто вече са спечелили жените и сега опитват да съберат електорат сред мъжете. Еми няма да стане.

Обаче мъжете наистина имат нужда от спасяване. Или по-точно от тупаник с бухалка или греда. Не е нормално да ми ходят мъже с розови и лилави блузки. Не е нормално да имат по-фешън прическа от момичето, което са прегърнали. Не е нормално да прекарват повече време пред огледалото или в салоните за красота от жените. Не е нормално краката им да са по-гладки от женските. Просто педерастията е модерна сега. Не знам, по-вървежни ли са нежните мъжленца?

  1. 11 отговора към “Да спасим мъжа! Как не?”

  2. От Rx-Ende на Jul 16, 2009

    Подкрепям 🙂 Рекламната кампания ми допада, пък кой какво пие си е въпрос на предпочитания. Но за изнежените п*далчета съм напълно съгласен.

    Веднъж ми подариха розова блуза.
    Изгорих я. 😀

  3. От Цветелин Павлов на Jul 16, 2009

    ай стига бе!

    Аз пия само Каменица, щото ми е по-резлива и по-горичва от оная лимонадка на загорка… Направо ми събра погледа с тоя първия абзац… 🙂

    НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН! Държах да отбележа… :))

  4. От Калоян К. Цветков на Jul 16, 2009

    Аз пия ацетон, ама все пак – сигурно всички ще се съгласим, че рекламата е “мноу тъпа”

  5. От Rx-Ende на Jul 16, 2009

    Посланието е важно 😉

  6. От Красимир на Jul 17, 2009

    Аз пия Пиринско в последно време. Хем нагорчава леко (както Загорката), хем е евтинко (както Арианата) хем в Радилон има сериозна промоция от доста време.

    И ако трябва да съм честен – предпочитам Тюборг и Бекс… демек всичко пия. Рекламата е отвратителна като всяка ТВ реклама, но има достатъчно фенове, които се вживяват твърде много в играта и пията Каменица “за да спасят мъжа”, а той мре ли мре както спомена Стайлиус в края на публикацията си.

  7. От Деан на Jul 18, 2009

    За розовите и лилавите блузки съм съгласен, ама за епилирането… добре е човек да държи на външния си вид. Аз лично не си махам космите от краката, но иначе го разбирам – много е хигиенично. Колкото до рекламата – мисля, че малко преиграват тея продуценти. Отдавна са минали времената в които мъжа седи само на бира пред телевизора и си търси повод да набие жена си. Сега има вече доста еманципирани и умни жени, които изкарват повече от много мъже, коите се трудят с пот на челото. Според мен това е просто отчаян опит да вземат съвсем малък дял от пазарния. И за какво по-точно претендират в тази реклама? По-добър вкус? По-ниски цени? Всичко което чух е “бла-бла-бла, купи си каменица”.Еми да ме извиняват продуцентите, ама аз ше си пия Туборг-а, ще си пия Старопрамен-а, ще си пия Бекс-а, докато не се научат, че бира се купува не заради реклама, а заради вкус.

  8. От Красимир на Jul 19, 2009

    Ето бира, която си заслужава да се пие заради вкуса: Salitos

    Мисля вече и в някои градове от България я внасят, защото видях в някакъв блог някой да се хвали, че си купил от някаква верига такава бира.

  9. От Красимир на Jul 19, 2009

    Да, ето го и постинга: https://velqn.com/?p=5662

  10. От Известен на Jul 30, 2009

    Определено си прав за “изпедерастяването”, на което даже му намериха и по-екзотично название – метросексуалност! Сега женските парчета търсят такива ми ти “фешъни” за да си ги разкарват като “чихуауа” из кръчмите и централните заведения, а истинските мъже стоим и се чудим острани. Даже въпросните “чихуауа” не ебат, ами само лижат! Педерастията побеждава, Азис и Планета Пайнер побеждава, чалгата побеждава! Амин!

  11. От Калин на Aug 5, 2009

    На мен всичката бира ми е почти еднаква, само тази живата, която я има по някой кръчми в София, ми е значително по хубава от останалата.

    Аз за рекламната кампания “да спасим мъжа” – твърде просташка ми се вижда, ама то това и е целевата група предполагам 🙂

  12. От Mu6o на Aug 7, 2009

    Аз като я видях тая реклама седят :O … (thinking) угасяне на телевизора…това е една мега тъпа реклама…

    А отностно “фешъните” там е зле работата никога не може ги откажеш от това и най-вече гАзис там работа е доста…мега тъпа…всички се превърнаха в и*иоти и няма какво да се прави…за жалост!

Коментарите са забранени.