Kill list v1.0

January 10th, 2008 Публикувано в Мизерии

или “Хора за убиване”. Не в прекия смисъл на думата, разбира се. Тук съм направил една компилация на хора и инстанции, чиито решения не само затрудняват ежедневието, но го правят буквално “Ад”.

  1. Кмета на Русе, Божидар Йотов. Погледнете Русе, повече от 10 дни е парализиран. И в момента хората продължават да вървят по улиците и се молят преминаващите таксита, автобуси и камиони да не поднесът по хлъзгавата улица. Какво е виновен за това кмета ли? Ами почистващите фирми първите три дни не работеха. След това три дни снегорините обикаляха с вдигнати гребла. Сега г-н Йотов заплашва с късане на договорите. След дъжд качулка, казвам аз. Сега се появи и проблем с боклука…
  2. Архитектите, които са измислили гладките плочки пред блоковете. Какво им е на старите грапави плочки? Сега, когато всички са си разчистили пред входовете и магазините (доколкото е възможно), остава една киша върху гладки плочки. Днес пред един блок се поджлъзнах само 4 (словом: четири) пъти. Бях със зимни кубинки. Не знам какво трябва да нося, за да ходя нормално, вероятно котки. Не гарантирам и за тях, де.
  3. Недобросъвестните клиенти на доставчиците на услуги и консумативи, които режат, палят, пукат, късат кабели, маркучи, тръби и т.н. Браво, момчета, само така. Само да знаете, че така не вредите на доставчика на интернет, вода, фекалии или каквото и да доставят. Ще се изпрати екип, ще се замени дадения кабел, маркуч, тръба или каквото и да е. Разходите за това са прекалено малки, че да постигнете каквото и да е. Това, което ще постигнете е да оставите други хора без услуги и консумативи. Сега се замислете как ще се почувствате, ако ви спре водата тъкмо като сте са сапунисали в банята, защото някой е пробил някоя тръба!
  4. Бил Гейтс. Просто ей така, за спорта.
  5. Лидера на “Атака”. Волен Сидеров не е националист, той е популист. Много хора се връзват на приказките. Той просто се възползва от ситуацията, вижда някакъв пропуск или проблем, който виждат и всички останали и започва “Правителството това, правителството онова, ако бяхме ние нямаше да се случи”. Г-н Сидеров не е първия, няма и да е последния подобен индивид, но начина по който изтъква нещата го прави популярен. Той директно казва неща, за които хората си траят. Е, не е нужен такъв човек, а целия народ да започне да си търси интересите и правата.
  6. Цялото правителство, или поне всички “Европейски” и “Американски” гъзолизци. Вие ако щете си лижете задници, но не забравяйте да го правите от свое име, а не от името на цялата страна. Американците или ЕС няма да ни оправят, дори царя не успя. Като се замисля, той се върна колкото да си прибере имотите, за другото го боли фара. Така е май с всички оправници. Я да видим кое правителство в последно време изкара втори пореден мандат? Просто никой не мисли за хората, а за това как да си напълни джоба. Това сега е особено лесно, с всичките тези европейски фондове. Да взема и аз ли да стана политик накрая?!?

To be continued…

Коментарите са забранени.