Nokia 6233

December 30th, 2007 Публикувано в Хардуер
Nokia 6233

Добрите момчета чакат на Дядо Коледа да им донесе това, което са заслужили. Лошите просто отиват и вземат това, което искат. Така направих и аз.

Когато започнах да си избирам телефон, имах едно условие (освен по-ниската цена), а именно да поддържа MP3 за рингтон. Вече имам един бюджетен телефон, който исках да ползвам за служебен, но лошото качество на звука и отвратителните вградени мелодии ме подтикнаха да потърся друг апарат. Става дума за Vodafone 226. Прибавете към това, че мелодиите не могат да се сменят, какво остава за картинките. Това е телефон само и единствено за разговори, без каквато и да е възможност за персонализация. За съжаление слабия и некачествен звук прави апарата негоден дори за това, особено в служебни условия. Отдавна имам наблюдения върху Нокиите и две неща правеха впечатление: високо качество на всичко в телефоните и още по-високата им цена. И така започнах да търся телефон, по възможност Nokia, да е евтин и да поддържа MP3 за звънене. Причината за последното условие е, че когато телефона ти звънва повече от 10-на пъти на ден, една кофти мелодия започва силно да дразни. В изключително изнервената обстановка в която работя ми липсва само такова дразнение.

Пообиколих магазините, не исках да избързвам. Предлагаха ми няколко различни модели на Samsung, LG и други боклуци. Не ме устройваха. Тогава в Germanos видях промоция на точно тези Нокии 6233, от 370лв бяха пуснати на 270, при едногодишен договор. Така и така смятах да си подновявам договора с Globul, направо си взех телефона. Първоначално ме грабна цената и дизайна, после разбрах възможностите му. Освен че отговаряше на критериите ми, като допълнение има екран с резолюция 240х320, камерата снима VGA видео и звука е перфектен. В комплект с телефона върви и стерео handsfree, така че още един разход беше спестен. И всичко това само за 270лв.

Тук е момента да изкажа и комплиментите си за консултантите в Germanos. Обслужването е на изключително високо ниво. Момичето, от което си взех телефона през цялото време казваше по някоя тънка, но забавна шега, така че всички около нея много се забавляваха, включително и аз. Дори по едно време бях изпаднал в дилемата дали да се радвам на момичето или на новия апарат. Просто хората там те карат да се усмихваш през цялото време. Определено бих се върнал отново там.

Коментарите са забранени.