Счупиха ми мигача в автомивка

March 2nd, 2009 Публикувано в Автомобили, Мизерии

Днес се проведе Февруарската среща на клуб Volvo и отново имах възможността да я посетя. Рядко се случва, едва на 1 от 3 успявам да присъствам. След стандартните разговори на Volvo тематика и автоневоли всички дружно седнахме на по бира или който каквото му се пиеше. Най-после успях да си попълня молбата за членство в клуба и да си платя членската вноска. Очаквам на следващата сбирка да си получа клубната карта, стига да мога да отида.

Както преди всяка среща, днес минах първо през автомивка. Проблема е, че както винаги на ул.Петрохан имаше огромна опашка от мръсни автомобили, а времето напредваше. За това реших да посетя една друга мивка, за която бях чувал уж добри думи. Е да, ама не. Ето го резултата:

Счупения мигач!

Междо другото ако щракнете на снимката можете да видите и останалите снимки от срещата.

Как успяват на всяка друга мивка да ми направят автомобила като нов, а на тази мивка от един път ми счупиха мигача. На всичко отгоре трябваше да се скарам с бабичката, която събира парите, защото отказвах да платя за това, че си тръгвам със счупена кола! Най-нагло ми каза да съм отишъл утре да ми я залепят, а днес да си платя мивката. Е, не стана!

След мивката отидох директно на срещата на клуба. А от там отидох на гости у приятеля на сестра ми. Имахме уговорка с него да му помогна с преинсталация на Windows-а, като ми върна услугата залепяйки мигача ми. Това ми напомня да отида да сваля тиксото, придържащо мигача докато хване силикона.

Ако се чудите къде е мивката, в която не ви препоръчвам да си миете автомобила – не я знам как се казва, но се намира точно до боулинг залата в Русе. Иначе аз ще си остана редовен в “Петрохан”.

  1. 1 отговор към “Счупиха ми мигача в автомивка”

  2. От Красимир на Mar 2, 2009

    Е браво на тях 🙁 Чупят и пари искат за “услугата”… кокошкарска работа.

Коментарите са забранени.