Подаръци като за криза

December 14th, 2008 Публикувано в Забавление, Разни

Преди няколко дни Пламен Петков написа една публикацийка за нискобюджетни подаръци за най-близките, които са съобразени с икономическото състояние в момента. С една дума – подаръци като за криза. Условието е цената на подаръците да не надвишава границата от 50лв. Той също така отправи предизвикателство и към мен да дам няколко предложения, ето и моя принос.

Писмо в бутилкаВсички знаят, че жените са адски романтични същества, като дори понякога прекаляват. Малко романтика по празниците няма как да навреди и на нас. За такова настроение можем да се погрижим и ние – мъжете. За целта може да се използва един подарък, който е малко клише, но адски добър избор – писмо в бутилка. Можете да го подарите срещу 35лв, като Вие избирате текста, а от онлайн магазина го пращат директно на адреса на любимото момиче. Ако все пак предпочетете да го подарите лично, гарантирано ще разтопите и най-леденото сърце. Както и някои предложения на Пламен, и този не става за тъща.

Ръчен Часовник CasioНапоследък забелязвам все повече и повече мъже да носят ръчни часовници. Те бяха демоде преди време с бум-а на мобилни устройства, които задължително имат и часовник. Всъщност ръчния часовник отдавна няма ролята на средство за следене и планиране на времето, а по-скоро на аксесоар. Въпреки това допринася за елегантния външен вид на младите мъже. Така че това е моето предложение за мъжки подарък, като можете да намерите различни варианти на цени от 40 до към 50лв. Разбира се, можете да вземете и от пазара някакъв боклук за 10лв, но това едва ли ще се хареса на човека, на който ще го подарите. Ето например един класически ръчен часовник Casio MTP-1129A-1A.

Настолна игра ЦитаделиРазбира се трябва да помислим и за малчуганите, още повече, че те най-много ще се зарадват на един коледен подарък. В момента едва ли ще бъдете актуални, ако подарите нещо различно от компютърен аксесоар или още по-добре – компютърна игра. Само дето е тъпа идея да се захлюпиш пред монитора в навечерието на празниците. За това ще предложа нещо, с което може да се забавлява цялото семейство – настолна игра. Не, не е Monopoly, то е вече изтъркано. За това пък има доста други забавни игри, като например Цитадели. Можете да я подарите срещу 36лв. Разбира се, ако хлапето е неизлечим случай на CS маняк, това няма да го зарадва, в такъв случай просто го оставете няколко часа да си направи дневната доза фрагове.

Това е от мен, поне за сега. Ако не са ви допаднали моите предложения, можете винаги да подарите една добра книга, с нея ще отбиете номера пред почти всички. Не забравяйте, че въпреки избора Ви, най-големия подарък, който можете да подарите, е да бъдете с близките си по време на празниците. Само няколко секунди внимание са по-ценни от който и да е подарък.

По заръка на Пламен и аз трябва да предизвикам някой на тема коледни подаръци като за криза, така че Надя Колева, ти си на ход! Жените винаги са били по-добри в избора на подаръци.

  1. 3 отговора към “Подаръци като за криза”

  2. От Над на Dec 15, 2008

    Приемам предизвикателството. За жалост няма да мога да говоря за личен опит, тъй като все още не съм подарила подаръците 🙂 Но ще намеря време да измисля нови 🙂

  3. От MaSTeRMinD на Dec 18, 2008

    Ето ви идея за нискобюджетен подарък като за жена 🙂
    https://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=PASHMINA+CASHMERE+WOOL+SILK+SHAWL+SCARF+WRAP&_sacat=See-All-Categories

    Кашмирен шал. Различни видове и цветове на доста добра цена. Аз поръчах един за жената чакам го 🙂
    Ще измисля и нещо по хубаво, но горното е изключително подходящо за сезона и на доста добра цена.

  4. От Калоян К. Цветков на Dec 18, 2008

    Часовникът е супер — аз съм с такъв (само че с бял циферблат) от декември 2001 година 😉 Изключително верна машинка, още работи, какво ли не понесе в казармата по тактически полигони и т.н., и сега е поочукан и поужулен (и заради това и аз сега за Коледа си направих подарък сам с нов часовник). ИНтересно, че и цената е горе-долу същата: 2001-ва си го купих с парите от първия freelance/часпром който правих за 50 лева, а сега, 7 години по-късно, е 44 лева 😉

Коментарите са забранени.