Зоопарк Networx

December 7th, 2008 Публикувано в Забавление, Разни

Доста потребители звънящи на горещите телефони на поддръжката не веднъж са попадали на един доста странен звук в ушите си, по време на разговор – кучешки лай. Да, в офиса си имаме една “шефска” кучка на име Дара. Горкото животинче, вместо да тича свободно на някоя поляна, тя по цял ден спи в краката на някой компютърджия. Въпреки всичките играчки, които има, нищо не може да замени няколко минути внимание, които й отделяме някои от служителите във фирмата. Това е на път да се промени, защото вече имаме и… котка.

Винаги съм бил по-голям фен на котките – по-компактни са, по-чисти и най-вече – не вдигат толкова шум. Да, де, ама тая котка е направо грозна. Има адски деформирана физиономия. Виждал съм разни снимки и знам, че е някаква породиста, ама няма такова грозно животно. И въпреки това си има своя чар.

“Заека” в клетката, която наричаме офис, доста бързо свикна с останалите. Вече не се притеснява да броди покрай бюрата и да мърка в краката ни. Може би принос за това има, че Дара си замина тази вечер рано. Името, както и полът на котката са още неизвестни, но на кого му пука в момента. Това беше атракцията на деня. Но не си мислете, че сме забравили за Дара, напротив, дори ги “запознахме”. Естествено беше доста интересна гледка как котката игра една лапа на кучето и то така, че Дара подскочи два метра назад. После уж се държаха кротко, но само времето ще покаже как ще се спогодят двете животинки.

Естествено из офиса започнаха планове за следващия представител на фауната. И докато някои предложения като хамстер и рибки изглеждат привлекателни, мисля, че най-много ни е страх от… един папагал. Само това не искам, да ми се научи да говори и дори когато г-н Максимов го няма в офиса, това нещо да ми крещи “Какво стана, какво падна?”. Не, мисля, че по-скоро би станало на супа, отколкото да ми мели така на главата. За сега оставаме с котка и куче, но знае ли човек?

  1. 9 отговора към “Зоопарк Networx”

  2. От Над на Dec 7, 2008

    Вземете си костенурка 🙂 🙂 За папагала наистина не ми се струва добре.. и за в двете посоки.. Представи си вие да псувате нещо шефа и после папагалът да повтори пред него 🙂

  3. От LordDoskias на Dec 7, 2008

    Кви са наркотиците на DJ-а, да почна да вземам и аз – гледам, че карат човек да върши странни неща 🙂

  4. От Plamen на Dec 7, 2008

    Хахах,
    Шарки искаше Игуана с терариум,
    аз предложих пирани с аквариаум и който не си върши работата ще има среща с тях 🙂
    А в крайна сметка и Мравуняк е добра идея 🙂

  5. От stylius на Dec 7, 2008

    Ново 20. Чух шефа да го нарича Никифора (WTF?!? що за име е това?). Още по-интересното е, че котката има тестиси!

  6. От LordDoskias на Dec 7, 2008

    stylius, пак че не я е нарекъл “Евдокия” о_О

  7. От Plamen на Dec 8, 2008

    ХАХАХА

    Или Юсуф 🙂

  8. От Красимир на Dec 13, 2008

    Hahaha Честито 🙂
    Само дето това с пираните зле работа… какво ще правим като падне пак профи-макса 🙂 Чии ръце ще тургаме там и после кой ще администрира 😛

  9. От miro20 на Dec 31, 2008

    тва куче дара не е ли на г-н максимов ?

  10. От Стилиян на Dec 31, 2008

    Да, също както и Сабри (a.k.a. Никифор) е котката на г-н Максимов. Само че през деня са в офиса при нас.

Коментарите са забранени.