Парти в хотел Роял

August 10th, 2008 Публикувано в Забавление, Отмора, Разни

Щяхме да женим шефа, но в последния момент пропадна сватбата. Какво да се прави, случва се и на най-богатите :). За това пък резервациите и приготовленията нямаше как да се върнат назад, за това си направихме невероятен банкет, като имаше хора не само от фирмата.

Но да започнем отначало. Аз заедно с колегата Теодор трябваше да пристигнем доста по-късно от останалите, тъй като бяхме на смяна. Няма как, все някой трябва да се грижи за мрежата. За това пък с него си изпростяхме още от офиса и без алкохола да ни помага. През цялото време откакто останахме сами в офиса си нарочихме един от новите колеги (Кирил) и го взехме за мезе. Той в крайна сметка трябваше да пътува с нас за партито, като накрая му свихме много добре подготвен номер, на който би завидял дори и Влади Априлов. Само скритата камера липсваше да му заснеме физиономията. Човека свърши работа около половин час по-рано от нас и се прибра да се преоблече. През това време аз и Теодор доста добре се покрихме, дори изместих колата, да изглежда достоверно. Когато Кирил дойде в офиса, за да отпътуваме, колегите останали в офиса доста добре го убедиха, че сме го зарязали. За подсилване на номера цял ден говорихме на Кирил, че няма да го вземем, или че ако закъснее няма да го чакаме.

В крайна сметка тръгнахме тримата, с Теодор и Кирил и сравнително лесно открихме хотела. Намира се в село Писанец, близо до Русе. Като пристигнахме доста хора само стояха по масите, с много малко изключения. Разбира се след като си взехме по едно питие започнахме да всяваме малко смут. Един от колегите беше дошъл с вратовръзка, която доста добре пасна на няколко колежки за секси фотосесии. Като че ли по това време и останалите поживнаха, дори започнаха да пускат по-силно музиката.

След това заваля. Доста хора се покриха под стряхата на хотела, но на някои не ни пукаше особено и се забавлявахме на дъжда. Тропнахме и няколко хорца. Скоро след това атакувахме басейна, като почти никой не беше подготвен за него. Някои си влязохме по боксерки, други колежки ги вкарахме директно с роклите. Именно в басейна прекарахме останалата част от вечерта, като водния бар беше препълнен с бутилки, чаши и даже торта, която не успяхме да изядем, но доста успешно обезобразихме. По едно време пратих един от колегите до колата за цигари, като след като се върна беше бутнат в басейна със все костюма, обувките, цигарите за които го пратих, GSM-а му и дистанционното за централното заключване на колата ми. Ясно ми беше, че няма да подейства после, за това пък си имах резервно в колата, но не пропуснах да посплаша виновната за това колежка, че ще останем там доста време.

В малките часове на нощта започнаха да се присъединяват и малкото останали живи, включително и шефовете. Накъде по това време вече беше време да отпътуваме, за да можем все пак някак си да отидем на работа следващия ден. Доста интересна картинка бяхме петима мокри до костите човека в как пътуваме към Русе. Добре, че не ни спряха патрулки, че ми изтече Винетка, а и немалко количество алкохол бях погълнал.

Коментарите са забранени.