StilSoft Support

July 22nd, 2008 Публикувано в Евала!, Софтуер

Днес получих e-mail на всички адреси, посочени в контактите на блога ми, от поддръжката на Стил Софт. Преди време писах за неволите си с техния софтуерен профукт Uchr Stil в статията ТРЗ Софтуер. Аз така и не направих опит да се свържа с тях, а просто изказах негативното си мнение за техния софтуер.

Те, обаче, се оказаха по-големи пичове от мен. Някак си са се докопали до блога ми и са прочели какви трудности съм имал със софтуера им. След което получавам писмо с опит за съпорт, без дори да съм го поискал. Не бях виждал такова нещо, за това реших да ги похваля публично. Наистина адски професионално отношение срещу храненето от моя страна.

Естествено отговорих им на въпросите, които ги вълнуваха, за да могат да измислят някакво решение. Ако успеят да ми помогнат, ще си преразгледам статията.

Междувременно, след като писах тази статия, още няколко човека се свързаха с мен. Единия софтуер, който не бях разгледал беше Плюс-Минус ТРЗ и ЛС и другия е софтуера с отворен код RDsuite. Не съм ви отсвирил, момчета, просто не ми е останало време за тестове. Определено ще има втори рунд, но ще почакам развръзката със съпорта на Стил Софт.

  1. 1 отговор към “StilSoft Support”

  2. От stylius на Aug 14, 2008

    Току що попаднах на още един софтуерен продукт от тази категория: https://www.electric-cc.com/product_info.php?id=1. Пиша си за да не го забравя при допълнителните тестове.

Коментарите са забранени.