Networx-BG Свързване *BETA*

April 10th, 2007 Публикувано в Програмиране, Софтуер

Ето я и обещаната БЕТА версия на Networx-BG Свързване. За момента е тествана само на Windows XP, но на теория трябва да работи и на останалите Windows-и след версия 98. Ще се радвам на някой и друг коментар, в случай че откриете грешки или имате предложения.

Изтегляне: Connect_Beta.exe (Stylius.NET, 722kb)

Ето и малко скрийншотове:

Connect1

Connect3

  1. 4 отговора към “Networx-BG Свързване *BETA*”

  2. От stylius на Apr 11, 2007

    Има проблем с Windows 2000. Явно теорията ми не е вярна. Сега ще инсталирам виртуална машина и ще сложа няколко Windows-a за да тествам.

  3. От Марин на May 3, 2007

    Уважавам спретнатите леки програмки, които вършат страхотна работа. Преди време се бях хванал с нещо подобно, защото жена ми постояно някак успяваше да си скапе пппое настройките и тъй като материята беше непознатия космос за нея, не ползваше нет докато не се прибера. Това, което не успях да постигна, за разлика от теб е да направя иконката на desktop-a. E, всъщност успях но като обикновен shortcut изпълняващ rasphone :). Поздрави!

  4. От Apsis на Jul 9, 2007

    Да, началото е много добро, бих се радвал да споделиш как наистина става това с sorcut-a.
    А за в бъдеще ти предлагам да си поблъскаш главата, за да може програмата да разпознава версията на Windows (в бъдеще евентуално Linux) и инсталираните протоколи и да ги инсталира (дори под Windows98), това ще увеличи размера на програмката но и ефективността!
    Ако я направиш да проверява за забранен LAN да включва библиотеки с стандартните драйвери за повечето LAN карти и земеш да замениш радио бутоните с отметки (за да не се налага да я пускаш 2 пъти за да създава връзка за неограничен и трафик), и добавиш ключ в регистрите [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
    койато да проверява за наличието на направените преки пътища и мрежови връзки и при липса да ги създава наново според записаните в лог файла настройки (да не забравяме опция за изключването на тая работа) е тогава ти казвам че си създал нещо което смачква Networx помощникът, но ще ти е много, ама много трудно!
    Нищо аз вярвам в теб! Успех

  5. От Stylius на Jul 16, 2007

    Ами тя целта ми не е да мачкам помощника, а по-скоро да му създам лезна за ползване алтернатива. Това е по-скоро за power user-и, които поддържат компютрите на приятелите си и могат да си го носят постоянно на Flash-ката примерно. И все пак това което си написал звучи добре като идея за помощника, така че ще го предам на човека, който го е направил.
    Колкото до реализацията, не е толкова трудно, колкото времезаемащо (лесно е да се сложат две контроли, но е трудно да се направят работещи, особено ако трябва всичко да е коректно). Аз точно това нямам – време.

Коментарите са забранени.