Отново емоции с Нетуоркс

September 10th, 2009 Публикувано в Мизерии

Леле, като си помисля как съм си вадил душата за тях! Сега продължават да ми правят мизерии.

Всичко започва с моето напускане, при което реших да си запазя служебния номер. Речено сторено, отидох в Глобул, прехвърлих го на мое име и всичко си е редовно. Или поне трябваше да бъде. Нещо са се объркали и продължиха да изпращат фактурите за моята сметка в офиса на Нетуоркс. До ден днешен аз сметка за този номер не съм платил. Това обаче в никакъв случай не ме топли, Глобул пращат на грешно място, Нетуоркс плащат, аз съм щастлив.

Принципно съм моралист, но Емилиян Диков раздаваше щедро обещания за едни пари, които така и няма да видя. След като те постъпват към мен така, как очакват аз да съм лоялен към тях. Еми нормално е да не съм и да не сигнализирам на Глобул за грешката. Те ще ме въртят, а аз ще се правя на честен, как не!

Идва датата 10-ти Септември, когато Нетуоркс решават, че моя телефон идва вече като много голяма добавка към сметката, която плащат към Глобул и ми звънят да отида в офиса на GSM оператора и едва ли не да си оправя бакиите. Е, аз бакии нямам за оправяне, да сте се разбрали с Глобул. Аз имам договор с тях и нямам повече работа в централния им офис. Нещо повече, нося си копието на договора в чантата и мога да цитирам датата и номера му по всяко време.

И така, идеята е, че ако не отида днес в централния офис на мобилния оператор, от Нетуоркс ще ми спрат телефона. Първо, аз нямам време да се занимавам с глупости, не мога ей така да изляза от работа и да отида до другия край на града заради чужда грешка и второ, Глобул нямат право да ми спират услуга, за която имам договор. Правете каквото искате, аз съм чист пред себе си и пред закона, така че се спасявайте, аз без услуга няма да остана.

  1. 2 отговора към “Отново емоции с Нетуоркс”

  2. От Красимир на Sep 10, 2009

    Ами както знаеш от корпорация с дебилно отношение към настоящите си служители още по-малко можеш да очакваш разбиране и лоялност към бившите такива.

    Спокойно, и тяхното време ще дойде… Вече се научих дори да не ми е тъжно за настоящите им служители – като се прави някой на магаре не бива да се учудва и оплаква, че го яхат. Ти би трябвало да си безгранично радостен, че се измъкна от порочния нео-васалски кръг на сектата на herr Maximus 😉

  1. 1 Обратни връзки

  2. Dec 17, 2009: Stylius.NET » Публикации » Пак проблеми с Глобул

Коментарите са забранени.