iPAQ 316, подарък от Стемо

November 21st, 2008 Публикувано в Хардуер

Вече писах за конференцията на Microsoft и Stemo, но сега е време да споделя по-приятната в лично отношение част. Типично за Stemo и този път по време на коктейла след конференцията имаше томбола с награди за присъстващите. Тегленето става според имената, попълнени в анкетните карти и важи само за присъстващи на коктейла. Ако си тръгнете, губите, дори да ви изтеглят.

На предишната конференция не ме върза с наградка, но така или иначе аз и не отидох за такава. Още повече и на тази, дори до края не знаех каква е. Само дето този път я спечелих. Да, аз, дето ако има 22 награди за 23-ма, ще съм единствения кърък. И така си бях с нагласата, че съм бил на добра конференция, майната им на наградите, още повече, че имаше много калкулатори за награди. Не мерси.

Само че мене ме изтеглиха накрая, баш за най-скъпата джаджа – GPS навигатор HP iPAQ 316. Дори доста хора не скриха завистта си, дори дойдоха при мен да разгледат какво са можели да спечелят и те. Дори един си го каза.

Принципно сигурно съм последния човек, който би си купил някога GPS. Най-малкото се оправям перфектно и с обикновена пътна карта. Вярно на нея няма информация за задръствания и т.н., но пък и GPS-ите в България не са толкова подробни. Друго е интересното тук. В началото на месеца на служебния e-mail адрес пристигна хвалебствено писмо за професионално и любезно отношение към клиентите, подписано от управителя на Стемо за региона на град Русе – Станислав Стоянов. Естествено писмото е насочено към анонимното “оператор 4”, зад което се крия аз, но г-н Стоянов не знае това. Но в офиса знаят и дори на шега ме караха да ходя в офиса на Стемо и да си поискам награда за това. Естествено времето си мина и това се позабрави. Но на тази конференция именно Станислав Стоянов изтегли моето име и ми връчи iPAQ-а, осигурен именно от Стемо. Общо взето аз не отидох при тях да си поискам каквото и да е, но те си държат да ми го дадат :).

Повече за самия HP iPAQ 316 можете да научите от сайта, просто в момента съм доста развълнуван и не ми се обяснява.

  1. 1 отговор към “iPAQ 316, подарък от Стемо”

  2. От Plamen на Nov 21, 2008

    Ех, Стайлиус нещо ми подсказа, че точно теб трябва да пратя днес, въпреки че бях закъснял лекичко 🙂
    Ади да ти е честито.
    Пия Sprite напоследък 🙂

Коментарите са забранени.