Мотивационни лозунги

юли 4th, 2012 Публикувано в Откровено

В последно време гледам доста снимки с лозунги подобни на този по-долу споделени във Facebook.

Мотивационна картинка

Нека ви споделя една тайна. Но тихо, не казвайте на никого. Живота не поставя силните на колене. Силните сами излизат от комфорт зоната си за да се доразвиват. Живота поставя слабите на колене, за да им даде шанс да се отърсят от рутината, в която са изпаднали. Това, че някои са достатъчно мързеливи да се изправят после е друг въпрос.

И какъв е извода от всичко това? Споделянето на мотивационни лозунги няма да ви направи по-силни, по-умни, по-красиви, както споделянето на снимки на дечица с рак няма да им помогне да се излекуват. Това ви носи временната утеха, че сте съпричастни, но нищо повече. А можете да използвате енергията си наистина да подобрите нещо в себе си, в средата си, в статуквото. Бъдете силни наистина, не само на картинка.

 1. 8 коментара към “Мотивационни лозунги”

 2. От Ратко на юли 5, 2012

  И като каза силни – силата се мери по мускулите а не по сланинките цицките и коремчето което започва от цицките.

 3. От stylius на юли 5, 2012

  Мускулната маса може да е една от метриките за сила, щом казваш. Вероятно има и други. Но със сигурност картинките не са.

 4. От Libertatea на юли 6, 2012

  Чесно не мога да те разбера защо се пенявиш тука. Като си тарикат не губи времето ни с психологичните извращения на другите а им напиши лично че те дразнят с картинките. Каква проява на сила е стоиш сам и да си мрънкаш в някакво правоъгълно поле за публикации?

 5. От Stylius на юли 6, 2012

  Еми, тука си ми е мястото да се пенявя. А за моята сила ще оставя другите да съдят.

 6. От Ивет на юли 16, 2012

  Това не са ли по-скоро спам техники за включване на потребители във фейсбук групи и подобни работи?

 7. От Stylius на юли 16, 2012

  Всъщност е доста възможно. Не го бях разглеждал от този ъгъл. Но дори да е така, разчитат да те трогнат с нещо, за да те привлекат. А наивност в хората колкото щеш.

 8. От Адриана на авг. 1, 2012

  Щом радват, утешават или забавляват някого, значи са потребни … Затова се множат и заливат мрежата.

  За мен лично, те са абсолютно ненужни и просто ги подминавам. По принцип съм толерантна и щом нещо не ми пречи, значи може да съществува. :)

  Друг е въпросът, кой, как и за какво ги използва …

 9. От Foto Face на Ное. 26, 2012

  Това със споделянето на снимка на уж дете с рак е тоталния спам.Интереснотото е че наскоро пак всичките ми контакти почнаха да го споделят ,което е доооста дразнещо.След 10 години сигурно пак същата снимка ще почне да се споделя и това бебе ще остане вечното в нета…

Добави коментар