Stylius не блог-ва

May 28th, 2010 Публикувано в Откровено, Разни

Знам, че не се е случвало отдавна да ми четете глупостите и съжалявам. Но да знаете, че не съм си отсвирил блога. Просто ми я няма музата нещо. А и напоследък няма нещо, за което да мрънкам, щото съм наясно, че в голямата си част тоя блог е пълен с мои мрънканици.

И понеже сега пак нямам кой-знае какво да кажа, ще ви светна просто за някои неща около мен, които се случиха в последно време. На първо място, вече съм Софиянец. Да, и аз мигрирах към голямото село. Какво да правиш, в град като Русе няма много работа, особено за IT специалисти. В столицата съм от началото на месец Май, но не съм забравил от къде съм, напротив, поддържам си редовно връзка (по Скайп главно) с приятелите от компанията. Иначе тук още не съм намерил работа, но и това ще стане скоро. Междувременно не спирам да се забавлявам, всеки ден почти отскачам до Студентски град, като дори вече си имам любимо заведение (познахте, че е заради момичетата, които работят там).

Друго, което ми се случи наскоро и бях много щастлив, беше едно неосъществено измиване на автомобил. Тръгнахме с един от съквартирантите да мием колата по old-school начин – с кофа и четка, като идеята беше да намерим чешма някъде из Витоша. Е, не намерихме, но пък така и така вече бяхме в планината, се разходихме до Боянския водопад. Страхотно местенце, на което нямаше как да не направя доста снимки. Можете да ги видите в Picasa галерията ми. Дори драснах кратка публикацийка в Разходка.ком – Разходка до Боянския водопад. Е, не е от най-добрите ми словоизлеяния, но пък такова нещо няма как да го разкажеш с думи.

Също така искам да споделя факт-а, че съквартирантите ми са 2-ма русенци и 1 силистренец. С тея двамата русенци се знаем от училище, учихме няколко години в един клас. Дето се вика, знаем се доста добре и се разбираме отлично. Квартирата е в Младост-4, в края, до Бизнес Парк София, в който е съсредоточена голяма част от IT индустрията. За момента всичко изглежда доста добре, ще видим как е в бъдещето.

Толкова за сега, знайте, че тоя блог не е умрял, мърда още. Скоро ще пиша пак. Поздрави!

  1. 3 отговора към “Stylius не блог-ва”

  2. От Ник на May 29, 2010

    Добре дошъл в мизерията 🙂 Ако случайно ти се излиза на по бира в квартала, пиши ми на мейла, аз работя тук (познаваме се от LUG-а, предполагам ще се сетиш).

  3. От stylius на May 29, 2010

    Мерси, мизерничко си е, но аз не съм претенциозен, свиква се. Виж, за бирата, ще го уредим тия дни, само ми дай някакви контакти.

  4. От Ник на May 30, 2010

    Писах ти на gmail.

Коментарите са забранени.