Volvo в Hollywood!

January 13th, 2010 Публикувано в Автомобили

Днес дори не запалих 2-литровия, 20 клапанов двигател на моето, но пък вечерта едно момиче ми каза, че разбира защо за нас мъжете автомобилите ни са като жени. И е така, возилата искат грижи, радват ни и най-важното – почти никога не казват “не”!

Можете сами да си представите какво изпитах, като гледах една серия на Californication, в която видях това:

Е, моето е малко по-различен цвят и няма спойлер на багажника, но все пак е същото Volvo 850 във вариант седан! Как да не се почувства горд човек, когато има удоволствието да застане зад волана на това чудо на техниката (поне за годината си на производство).

А междувременно очаквам скоро да пристигне един ODB2 към USB кабел, за да мога сам да си правя компютърна диагностика. Стискайте палци да не се заядат на митницата!

 1. 5 отговора към “Volvo в Hollywood!”

 2. От peter на Jan 14, 2010

  Друга култова марка отвъд голямата вода е (т.е. беше) големия SAAB.

  Уви се издъниха много яко и изгубиха ореола си.

 3. От Alex на Jan 14, 2010

  Само че твоето не е ли 20 клапаново (20V – 20 Valve)? А не 20 цилиндрово – че голям звяр иначе 🙂

 4. От stylius на Jan 14, 2010

  Да, ве, то си е звяр, ама не чак толкова голям! 😀

  FIXED!

 5. От Mihail "nthnl" Velikov на Jan 15, 2010

  Stylius – за съжаление – ще се заядат. От началото на тази година го направиха за стоки над 30лв – минаваш през митницата. Голяма шашмалогия е. Иначе мога да ти дам един ОБД2 кабел ако ти трябва към 50 лв барабар със софтуера 😉

 6. От stylius на Jan 15, 2010

  Е ти искаш да ме одрусаш яко! 16-17 долара излезе кабела. С доставката по курса на деня всичко ми стъпа на 33лв. Като извадим доставката се надявам да мине номера!

Добави коментар