Вратовръзка

June 5th, 2008 Публикувано в Забавление, Отмора

Не, аз не нося такива неща. Всъщност носих на бала си – преди 4-5 години, но още се сещам как ми я вързаха в магазина и стоя така “ready” да се стегне само в продължение на 2 месеца. На деня на бала просто нанизах примката през врата и стегнах. От тогава не съм я виждал даже.

Тук става дума за нещо друго – нещо различно. А именно – уебсайт. Не какъв да е, а онлайн списание за мъже. Винаги съм се чудел на жените, четящи Cosmopolitan, Коса и Стил и други разни списанийца. Какво точно откриват в тях? Това не мога да кажа, не им ги чета. Тук иде реч за мъжката част от обществото. И за разлика от списания като Maxim и Playboy, където могат да се видят само цици (не че имам нещо против циците, но са нещо което има във всяко порно). Не, тук е наблегнато на статиите. Като се започне от лайфстайл, мине се през технологии (кога ще видите жени да се възхищават на колко мощен е даден компютър и какъв въртящ момент има даден автомобил?) и се стигне естествено до секса. Само че секса от мъжка гледна точка. Неща които биха помогнали в подобряване на сексуалния живот, а не просто историйки коя колко се гушкала с гаджето си.

Страхотно местенце онлайн. От поредния букмарк, се превърна в homepage. А сайта е https://www.vratovrazka.com/. Оказва се, че Вратовръзка.ком съществува повече от 2 години, а аз чак сега разбирам за това. Да живеят социалните мрежи за обмяна на линкове, иначе сигурно щяха да ми трябват още поне 2 години :).

  1. 1 отговор към “Вратовръзка”

  2. От Стоян на Aug 28, 2012

    Много яко списание е. Сайтът също е много добър и затова съм им фен във Фейсбук.

Коментарите са забранени.