Летен Хеттрик!

August 17th, 2009 Публикувано в Евала!, Постижения

Някои хора през лятото ходят на море, например Красьо. Други ходят на излети из природата, например Пламен. Аз пък това лято взех, че предприех три доста важни за мен промени. В личен план естествено. И понеже не знам кое от кое е по-важно, ще ви ги предам в хронологичен ред.

Първо спрях цигарите! Да, след толкова години пушене, си казах стига! Ей така, от раз. Без постепенно намаляване, без Tabex или други подобни отрови. Просто отказах да си купувам цигари и това е. Разбира се някои хора твърдяха, че ще ги почна отново и не ми вярваха, но последната си цигара я запалих преди повече от месец. От тогава съм “чист”.

Второ реших да продължа образованието си. Само че още не знам каква специалност. След 20-ти ще разбера дали ще ме вземат специалност Компютърни Системи и Технологии. От стария факултет ми разрешават да се изместя, чакам становището на новия. Ако не ме искат ще си остана Информатика и Информационни Технологии. Хубавото е, че имам три заверени семестъра и няма нужда да започвам тази есен, а чак напролет. Едно е сигурно, продължавам висшето си образование.

И за десерт започнах нова работа. Започнах преди седмица пробно, но от днес официално оставам на трудов договор. Работодателя ми е Еконт ООД и по това отношение съм първо адски ентусиазиран и второ си е цяла одисея, така че смятам да го разкажа в отделна публикация. Само ще вметна, че започвам работа на много по-добри условия на труд и възнаграждение отколкото приключих в Нетуоркс. Хората повярваха в мен и моите възможности, което само подсилва желанието ми да оправдая това доверие.

  1. 11 отговора към “Летен Хеттрик!”

  2. От Николай Николов на Aug 17, 2009

    Поздравления за цигарите. Аз също ги спрях от раз преди около 3 седмици. За учението само не знаех .. за работата беше споменал, дано абмицията остане и занапред и имаш нужната мотивация да работиш.

  3. От stylius на Aug 17, 2009

    Мерси. Аз пък не знаех за твоето спиране на цигарите, за което честито и на тебе 🙂

  4. От Zico на Aug 17, 2009

    Честито. Накрая май ще основем клуб на отказалите цигарите 🙂

  5. От Marfi на Aug 17, 2009

    Браво за цигарите и образованието, за ЕКОНТ – дано си доволен.

  6. От Калоян Борисов на Aug 18, 2009

    За цигарите браво?

    За КСТ-то ….. отиваш в най-дълбоката джунгла, знам какво говоря прекарал съм доста време там.

    За Еконт … мисля че е крачка назад.
    Какво стана с хостинга?

  7. От Цветелин Павлов на Aug 18, 2009

    Поздравления и за трите!

    За инициативен човек, изпълнен с потенциал аз мисля, че КСТ ще ти е по-добре от ИИТ(Б?) (и аз знам какво говоря, не стига че съм прекарал 8 години в джунглите му, ам им знам чаркалаците и от вътре)…

    В Еконт също мисля, че имаш възможости, стига да не им позволиш да те изцедят и умалмощят… 🙂

    Наслука!

  8. От Красимир на Aug 18, 2009

    За цигарите зная от както ги спря и се радвам, че продължаваш да си убеден в качеството на решението си. Пожелавам ти да продължаваш с успехите в отказването в същия дух!

    КСТ, КТТ, МТТ, ЗТТ, лайна с барут, все не мисля, че си заслужава в Русенски Университет да се учи или завършва каквото и да е, но тук ти си знаеш най-добре какво е полезно за теб.

    Еконт – честито! Предполагам всяка една професия в град Русе е по-добър избор от професия в Нетуоркс-България, фирма които дълбоко презирам от скоро. Явно е обаче, че тя е тръгнала към разруха.
    Сега е време да започнеш да събираш за Туарег 😉 защото съм убеден, че в Еконт ще се справиш също толкова славно, колкото в Неработикса.

  9. От stylius на Aug 18, 2009

    @Калоян, Хостинга си работи, аз така или иначе не съм единствения който се занимава с него. Още от самото начало си имах уговорки кога и как ще се занимавам, така и стана.

    За Еконт може и да е крачка назад, незнам. Но там позицията ми ще ми е много по-приятна отколкото тази в Нетуоркс – ще се занимавам със софтуер и технологии, не с бумащина. Така или иначе аз си ръчкам вкъщи, там ще ми плащат за това. А условията са мнооого по-различни.

  10. От Intel на Aug 18, 2009

    Все хубави работи 🙂

  11. От Monika на Nov 8, 2009

    За КСТ – изобщо няма на сбъркаш! Само не записвай КТТ, защото е въздъх под налягане! Аз съм карала и двете магистратури, КСТ е точно това, което очаквах, за КТТ не мога да кажа същото!!!

  12. От Стилиян Стефанов на Nov 8, 2009

    Мерси за съвете. Така или иначе вече избрах КСТ пред КТТ. Надявам се сега да ме вземат най-накрая! 🙂

Коментарите са забранени.