Иху, Ах!

June 28th, 2009 Публикувано в Автомобили, Разни

Не може човек да прекара щастливо няколко часа в живота си. Просто не може! Омъжихме Ботю и на връщане от сватбата какво да видя освен тежка катастрофа!

S7301911

Съжалявам, че моя блог е първия да публикува това, но е факт! На кръстовището на бул. Съединение и ул. Майор Атанас Узунов (по познато като кръстовището на Дървото) в гр. Русе се е блъснал автомобил BMW 3-ка Compact и при сблъсъка се е подпалил.

S7301917

Автомобила е изгорял до неузнаваемост. Модела се разбира само от контурите, които са цели, благодарение на пожарникарите, реагирали сравнително навреме. Сами можете да си направите изводите за щетите върху автомобила.

S7301924

Направих се на малко по-нахален и отидох в окръжна болница, която се намира на по-малко от километър от местопроизшествието. От там научих, че в автомобила са пътували 4-ма, като 2-ма са избягали, а другите 2-ма са в болницата. Единия е с охлузвания, а втория е с черепно-мозъчна травма, но без опасност за живота. Имена не съм искал, няма и нужда, не съм официална медия. Достатъчно ми беше да знам, че няма загинали в катастрофата.

S7301935

Отново се извинявам, за покъртителните фотоси, но просто няма как да ги запазя само за себе си. Войната по пътищата продължава!

  1. 2 отговора към “Иху, Ах!”

  2. От stylius на Jun 29, 2009

    Сега разбрах малко допълнителна информация. В автомобила са били само двама. Други двама са били в друг автомобил, който се е движил зад тях и са офейкали.

  3. От Деан на Jul 13, 2009

    Тази война няма ли да свърши най-сетне? :/

Коментарите са забранени.