Програма за уикенда

April 23rd, 2009 Публикувано в Забавление, Отмора

Тази седмица ще се проведе 5-тото издание на P2P Конференцията и първото от които смятам да посетя. Събитието е насрочено за 25-ти и 26-ти Април в град Велико Търново. Естествено основния заподозрян за организирането й е Богомил Шопов. Резервациите са направени, билета за пътуване е купен, остана само да метна няколко дрешки в една раница и да нарамя лаптопа на път за старата столица. Но това ще стане след два дни.

Междувременно едва вчера разбрах, че няма да съм сам на конференцията. Дълго време търсих с кого да отида, тъй като едва ли ще познавам някого там, освен Бого, но на него хич няма да му е до мен. Участвал съм в такива организации, знам как е. За това пък от приказка на приказка вчера с Х-мен го обърнахме към конференцията и с изненада установих, че и той ще бъде там. Не само ами и друг бивш колега, когото също уважавам. За сега все още обмислям дали да се възползвам от закупения билет или да пътувам с тях.

А сега малко повече за конференцията. Ще се проведе в няколко потока. Първия ден са два: WebTech 2009 и БлогКамп 2009, а втория потоците стават три: WebTech 2009, Мобилен поток и Web 2.0. Разбира се няма как човек да бъде на няколко места едновременно, все пак ще се провеждат в различни зали на различни хотели. Първия ден смятам да съм на БлогКамп 2009, а втория на Web 2.0. Темите са доста добре подбрани и точно те ме насочиха към тези потоци. Повече за самите теми можете да разберете от уебсайта на конференцията.

Така и така ще пътувам към В. Търново, ще бъде голяма глупост да не поостана още един ден и да не обиколя из руините на Царевец. Така че и това е част от плана. Възнамерявам да се завърна с доста снимки, а току виж съм драснал и някой пътепис в сайта на ПламенРазходка.Ком.

  1. 3 отговора към “Програма за уикенда”

  2. От Калоян К. Цветков на Apr 23, 2009

    Супер, ще има русенска агитка — ще има хора, които съм ги виждал на живо и преди 😉 Хайде лек път и ще се видим там 😉

  3. От Николай Николов на Apr 23, 2009

    Не може да бъде, Стайлиус не съм си и мислел че мога да спечеля уважението ти 🙂 Това разбира се в ироничен стил. Ще се радвам да пътуваме 3-мата. Ти, Пламен и аз – да знаеш 7:00 тръгваме 🙂 Задължително се обади да уточним нещата.

  4. От Stylius на Apr 24, 2009

    Хайде стига, всички от “старите кучета” са се доказали и заслужили уважение. А ти се едно от най-старите, капиш? 😀

Коментарите са забранени.