На тях им е позволено?

February 22nd, 2009 Публикувано в Мизерии

Пример за паркиране

Какво имаме тук, автомобил на МВР паркирал неправилно. И ако си мислите, че това е всичко, грешите. Офицерът шофьор е успял да направи две нарушения на правилника за движение по пътищата само с едно паркиране. Погледнете следващата снимка – същата ситуация, но от по-далече. В тази улица е забранено да се навлиза.

Пример за паркиране

Името на улицата не се сещам в момента, това е точно пред магазин “На Тъмно”. Разбира се има и други паркирали неправилно автомобили, но не те са важните в момента. Идеята ми е, че хората, които трябва да съблюдават закона и да следят спазването му го погазват най-нахално. И надписа Police ще им осигури имунитет, докато няма да се учудя ако другите шофьори си отнесят по някоя глобичка. Евала момчета!

  1. 3 отговора към “На тях им е позволено?”

  2. От Martin на Feb 23, 2009

    Поредната униформена безпардонна наглост.

  3. От Yasko на Mar 3, 2009

    Че има идиоти има, но замислете се малко, този знак за забранено паркиране отдясно не си ли противоречи със знака за влизане в улицата? По скоро си нагласил снимката, че да изглежда зле патрулката

  4. От Стилиян на Mar 3, 2009

    Мда, нямам си друга работа, ще въртя знаците. Я се замисли малко ако беше на другаде насочен този знак дали щеше да е точно на този ъгъл на кръстовището или на друг? Малко не е логично това, което говориш. И принципно уважавам хората от системата на МВР, понякога си вършат работата. Просто има случаи, които не трябва да се премълчават и този е един от тях.

Коментарите са забранени.