Забранена любов

October 12th, 2008 Публикувано в Забавление, Мизерии

Видях всичко, вече спокойно мога да умра. Е, може би не баш всичко, но доживях да видя автентичен Български сапунен сериал. Нарича се „Забранена любов” и го излъчват по Nova TV.

Телевизия не гледам. Нямам телевизор и въпреки, че мога да гледам тестовата IP-телевизия в офиса, обикновено се ограничавам до музикалните канали. Все пак трябва да има нещо, което да ми бръмчи на главата по време на нощните смени, че да не заспя. Но днес бе по-особен ден. Имахме семейна сбирка с роднини от гр.Перник (бел.авт. да, за прословутия с Golf-овете град става дума). Повода беше юбилея на баба ми и те решиха да я уважат, така че и за мен нямаше измъкване. В крайна сметка беше забавно и дори се уговорихме да гледаме мача България – Италия (тази порнография няма да я коментирам). Само че до започването на футболната среща оставаше доста време, а вече бяхме насядали на масата. И какво да гледаме междувременно – естествено Big Brother 4, като в рекламната пауза от Нова телевизия си рекламираха сериалчето. Щях да падна, въпреки, че бях пил само една малка ракия.

След двойно шибване по челото (бел.авт. в стил Damn!), попитах дали правилно са видяли очите ми. Оказа се, че не само всичко е вярно, но и моите роднини знаят доста за сериала. Явно го следят редовно. По-интересното беше, че не ми отговаряха бабите, а още по-зле – мъжете.

И тъй като ще пиша публикация в блога за този сапунен сериал, нямаше как да не разуча малко повече за него. От сега искам да направя уговорката, че НЯМАМ намерение да го гледам. Нито да започвам да гледам телевизия като цяло. Значи, имаме две семейства (бел.авт. верно ли бе?) – богатите Константинови и бедните Белеви. Естествено няма да е сапунен сериала, ако нямаше прехвърчане на искри и хормони между членове на семействата. Честно казано си нямам и идея между кои членове, но нали знаете – там всеки се плющи с всеки и никой не знае кой – кум, кой – сват и кой на булката – брат. И най-вече кой на кого е дете, поне до последната серия. На година ще се правят по 220 серии, като се премахнат неработните дни и празниците, това прави по една серия на работен ден! Това тотално ме отчая и не смятам да дълбая повече. Който иска да гледа, аз обръщам на City TV!

  1. 2 отговора към “Забранена любов”

  2. От cskarka на Dec 14, 2008

    абе виж кво като не ти харесва не го гледай,кво си тръгнал да иронизираш сериала,на много хора им харесва и щом е така значи все пак е интересен,няма кво да се правиш на интересен гледай си музикалните телевизийки и това е…

  3. От maria на Jan 20, 2009

    mn qk seriql

Коментарите са забранени.