Развод с Firefox

August 28th, 2008 Публикувано в Мрежата, Разни

Напоследък не се разбираме с "the foxy lady". Започна да се държи доста своенравно, сякаш моето мнение вече не важеше. Нямаше как да продължи така, за това трябваше да предприема нещо. Честно казано си мислех, че никога няма да видя тази картинка, но ето, че се случи.

Развод с Firefox!

Честно казано не знам какво и́ беше станало. В последно време не ме помнеше кой съм и къде съм ходил. Не помнеше къде с какви бисквитки са я черпили. Не помнеше и адресите, които си бяхме записали заедно. Беше получила пълна амнезия. Не можехме да продължаваме така, за това реших да и́ покажа вратата. През цялото време докато я намаше се чувствах някак самотен и незащитен. Липсваха сигурността и стабилността, които запълваха виртуалния ми живот.

Винаги съм бил упорит човек и не съм се предавал пред първата трудност излизала насреща ми. Не, това не е развод, просто временна раздяла. За 10-те минути в които я нямаше и двамата разбрахме, че не можем един без друг. Не и́ изневерих с други дори с прехвалената Opera, въпреки всичките препоръки на мои приятели. Останах си верен дори в такъв труден момент. След малко я поканих пак да се върне и изведнъж всичко си дойде на мястото. Възроди се една виртуална любов, горяща повече от всякога. Разбира се, трябваше отново да я разведа из любимите ни места за да си ги запомни отново, но така или иначе си ги посещаваме често.

П.С. Нито една огнена лисица не е пострадала сериозно заради тази публикация.

П.С.2. Забелязали ли сте, че при инсталация на Firefox за малко изписва "A little housekeeping" в процеса на инсталация?

  1. 2 отговора към “Развод с Firefox”

  2. От https://me.yahoo.com/a/WgDxZrkCl.5JJgHpxhByulWU.I7m на Aug 28, 2008

    И аз имам същия проблем https://forums.bgdev.org/index.php?showtopic=25658&st=0&#entry186107

  3. От stylius на Aug 29, 2008

    Тук проблема беше малко по-странен. Стартира се Firefox, но празен – без Bookmarks, без запаметени посетени места в адрес бар-а. Без да помни пароли от форуми (т.е. no cookies). Като го затворя и стартирам наново и пак отначало, все едно е Portable и е затрило всичко от предната сесия. Не опитах да реинсталирам върху старата версия и изтрих и профила, и после като го инсталнах наново и заработи както трябва.

    Ако е от профила, имам едно на ум. Преди два дена компютъра си го понатоварих на 100% и може просто да не е успяло да си запише данните в самия профил и така да се прецака. Честно казано не мога да гадая повече в момента, важното е, че вече всичко е ОК.

Коментарите са забранени.