Най-после отпуска

July 28th, 2008 Публикувано в Забавление, Отмора

Дочаках я! Дойде времето да изпусна малко пара, да се отърся от ежедневното напрежение в офиса. И как започва всичко – с проливен дъжд. Явно следващите няколко дена ще ми върви като по вода…

Че няма да отида на море, няма да отида. Това ми беше ясно отдавна. Просто моята отпуска не съвпадна с на никой от приятелите ми извън офиса. Но това не означава, че ще си стоя затворен вкъщи. Като за начало мисля още утре вечер да попътувам до София, където съм набелязал няколко автомобила, кандидати да станат следващия "стайлиусомобил". Финансите за това са осигурени (все пак за какво работя)! След това ще се включа с няколко познати (пак от София) в един неколкодневен поход до Рилските езера. Така и не съм ги виждал на живо, поне сега имам възможност да го направя. И накрая като се прибера ще ми останат няколко дена, в които да си направя така дълго отлаганите ремонти, за които е просто абсурд да мисля докато съм на работа.

Разбира се, не всичко е планирано, както би направила примерно сестра ми, но в това е най-хубавото. Ако се наложи, ще се импровизира, важното е да съм далеч от рутери, суичове, кабели и най-вече – потребители.

Коментарите са забранени.